Exposities

Fotoclub Focoss is een erg actieve (en gezellige) club waar de leden echt veel mooie foto’s laten zien.

Focoss organiseert van zaterdagmiddag 18 september t/m zondag 3 oktober een grote foto-expositie op het grasveld in het Jan Cunenpark.                                Gratis en 24 uur per dag toegankelijk.
Ruim 30 grote fotodoeken van 330 cm breed en 105 cm hoog met elk 3 prachtige en supergrote foto’s van 90 x 60 cm. Een grote verscheidenheid aan foto's in diverse thema's: natuur - dieren - architectuur - macro - abstract - Oss - urbex - portret - sport -enz. In het park plaatsen we rondom de grote bomen grote driehoeken waarop de doeken worden bevestigd. Zo bezoekt u een voor Oss unieke fototentoonstelling van zo’n 100 meter lengte!! Ieder kan zo met voldoende onderlinge afstand rustig de foto’s bekijken.

Zorg dat u deze bijzondere expo niet mist en reserveer eea in uw agenda!

Speciaal voor de bezoekers op 25 en 26 september:
Tijdens de foto-expositie in een een tijdelijke fotostudio in het park kunt u zich op een leuke manier en gratis laten fotograferen.
Leuk ook voor de kids, stellen en gezinnen en de foto kan je zelf downloaden. Maak er gebruik van!

Ben je geïnspireerd geraakt door de foto’s van Focoss op deze site of op een van de exposities en wil je meer weten over fotografie? Dan ben je van harte welkom om op een clubavond (op even weken maandags) vrijblijvend te komen kijken. Focoss is een gezellige, kleinschalige club met beginnende en ervaren hobby-fotografen. Samen bespreken ze foto's, worden er leuke foto-uitstapjes gemaakt, leren ze van elkaar over apparatuur en waar regelmatig sprekers en bekende fotografen komen vertellen over hun werk.