Informatie

Fotoclub Focoss is een vereniging die zich ten doel heeft gesteld om de fotografie in al haar facetten te beoefenen.

De club vergadert op de maandagavond van elke oneven week  in De Binnenstad in Oss.

Vanaf maandag 11 oktober zal er op verzoek van de beheerder van de Binnenstad bij binnenkomst wel een controle uitgevoerd worden met de Corona check app.

Tijdens de clubavonden wordt aandacht besteed aan allerlei vormen van fotografie. In een vriendschappelijke sfeer worden de meegebrachte foto’s van de leden besproken en eventueel van advies voorzien. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de eigen fotografie aan bod te laten komen.

Er worden jaarlijks onderwerpen door de programmacommissie gekozen, die het jaar door gefotografeerd worden. Uiteraard worden de resultaten daarvan ook getoond op de foto-avonden. Een aantal keer per jaar wordt er op uit getrokken in een weekend. De resultaten van deze uitjes worden op de clubavond en / of op de website getoond.

Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan lid worden waarbij er een maximaal ledenaantal van 50 leden is vastgesteld. De contributie voor 2021 is vastgesteld op   € 80,- per jaar.

Fotoclub Focoss bestaat momenteel uit 36 leden uit Oss en omgeving. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kom op een maandagavond even gezellig de sfeer proeven en deel je passie voor fotografie!

Het bestuur van Focoss bestaat uit 3 leden, naast het bestuur is er nog een activiteitencommissie, tentoonstellingscommissie en een webmaster;

Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze secretaris, Walther Burg via email: secretaris@focoss.nl