Informatie

Fotoclub Focoss is een vereniging die zich ten doel heeft gesteld om de fotografie in al haar facetten te beoefenen.

De club vergadert voorlopig vanaf 13 september jl. tot einde 2021  in De Binnenstad in Oss. Voor het einde van het jaar wordt in overleg met de leden besloten of dit ook voor 2022 de definitieve locatie wordt.

De definitieve locatie wordt vastgesteld aan de hand van de geldende COVID-19 maatregelen en de mogelijkheden die een bepaalde locatie biedt.

Tijdens de clubavonden wordt aandacht besteed aan allerlei vormen van fotografie. In een vriendschappelijke sfeer worden de meegebrachte foto’s van de leden besproken en eventueel van advies voorzien. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de eigen fotografie aan bod te laten komen.

Er worden jaarlijks onderwerpen door de programmacommissie gekozen, die het jaar door gefotografeerd worden. Uiteraard worden de resultaten daarvan ook getoond op de foto-avonden. Een aantal keer per jaar wordt er op uit getrokken in een weekend. De resultaten van deze uitjes worden op de clubavond en / of op de website getoond.

Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan lid worden waarbij er een maximaal ledenaantal van 50 leden is vastgesteld. De contributie voor 2021 is vastgesteld op   € 80,- per jaar.

Fotoclub Focoss bestaat momenteel uit 31 leden uit Oss en omgeving. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kom op een maandagavond even gezellig de sfeer proeven en deel je passie voor fotografie!

Het bestuur van Focoss bestaat uit 3 leden, naast het bestuur is er nog een activiteitencommissie, tentoonstellingscommissie en een webmaster;

Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze secretaris, Walther Burg via email: secretaris@focoss.nl