Informatie

Fotoclub Focoss is een vereniging die zich ten doel heeft gesteld om de fotografie in al haar facetten te beoefenen.

De club vergadert normaliter elke maandagavond in buurthuis “de Kortfoort” in Oss.
Om te kunnen voldoen aan de COVID-19 maatregelen van het RIVM zijn we vanaf september 2020 tijdelijk uitgeweken naar een grotere zaal  en komen we in ieder geval tot eind van het jaar 2020 elke even week bij elkaar in buurthuis “de Binnenstad” in Oss van 19:00 tot 22:00 uur.

Per 1 februari 2021 maken we een start om eens per twee weken virtueel bij elkaar te komen totdat de Corona maatregelen versoepeld worden en we weer bij elkaar kunnen komen.

Tijdens de clubavonden wordt aandacht besteed aan allerlei vormen van fotografie. In een vriendschappelijke sfeer worden de meegebrachte foto’s van de leden besproken en eventueel van advies voorzien. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de eigen fotografie aan bod te laten komen.

Er worden jaarlijks onderwerpen door de programmacommissie gekozen, die het jaar door gefotografeerd worden. Uiteraard worden de resultaten daarvan ook getoond op de foto-avonden. Een aantal keer per jaar wordt er op uit getrokken in een weekend. De resultaten van deze uitjes worden op de clubavond en / of op de website getoond.

Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan lid worden waarbij er een maximaal ledenaantal van 50 leden is vastgesteld. De contributie voor 2021 is vastgesteld op € 80,- per jaar.

Fotoclub Focoss bestaat momenteel uit 31 leden uit Oss en omgeving. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Kom op een maandagavond even gezellig de sfeer proeven en deel je passie voor fotografie!

Het bestuur van Focoss bestaat uit 3 leden, naast het bestuur is er nog een activiteitencommissie, tentoonstellingscommissie en een webmaster;

Indien u geïnteresseerd bent in meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met onze secretaris, Walther Burg via email: secretaris@focoss.nl

Clubavond
Elke even week op de  maandagavond van 19:00 tot 22:00.
In buurthuis “De Binnenstad”
Barbaraplein 6
4351 LK Oss
Tel: 0412-638897 (tussen bovenstaande tijden)