logo

Informatie

 

Fotoclub Focoss is opgericht op 12 december 1962 en bestaat inmiddels 62 jaar.

De leden komen op maandagavond van de oneven weken van 19:30 tot 22:00 uur bij elkaar in De Binnenstad, Sint Barbaraplein 6, 5341 LK Oss.

Twee maal per jaar wordt een deel van het jaarprogramma door de activiteitencommissie opgesteld en aan de leden voorgelegd ter goedkeuring. Op de website is het programma zichtbaar onder “Agenda” welke je ook kunt koppelen aan je eigen digitale agenda.

Tijdens de clubavonden wordt aandacht besteed aan allerlei vormen van fotografie en parallel aan het jaarprogramma zijn er nog andere activiteiten
waar je als Focoss lid aan deel kunt nemen:
– Deelname aan projectgroepen, bijv: Architectuur, Avondfotografie, Creatieve fotografie, Macro, Miniatuur, Series, Sport,  Stadsontwikkeling,   Straatfotografie, Studio, Theather, Urbexfotografie enz.
– Deelname aan georganiseerde fotografie uitjes;
– De rode draad, een voorwerp waar elk lid een foto van maakt met zijn/haar creatieve invulling;
– Kettingfoto, je krijgt een foto en maakt geïnspireerd door deze foto zelf een nieuw beeld “in de ketting”
– Exposities, het Focoss evenement waar we met alle leden gedurende het jaar naar toe werken.

Al met al voldoende mogelijkheden om je eigen werk te laten zien en je verder te ontwikkelen in allerlei vormen van fotografie!

Per 20 februari 2024 heeft Focoss  60 leden uit Oss en omgeving en geldt er een wachtlijst.
Kom op een maandagavond even gezellig de sfeer proeven en deel je passie voor fotografie, dan kan met met een smartphone of een ander type (spiegelreflex) camera! Jong of oud, man of vrouw, iedereen kan lid worden als het ledenaantal weer onder de 60 daalt!

De contributie voor 2024 is net als afgelopen jaar vastgesteld op € 80,

Je bent van harte uitgenodigd om een avond mee te maken en te ondervinden of dit aansluit bij je verwachting! Stuur vooraf even een mailtje  naar onze secretaris, via email: secretaris@focoss.nl dan zijn we op de hoogte van je komst!

Veel plezier met het bekijken van de foto’s de site en wellicht tot ziens op één van onze clubavonden!